Friday, December 13, 2013

Buse Terim ile Kanyon Swarovski'de ☆




13 Aralık akşamı saat 7'de başlayan ve Kanyon Swarovski mağazasının ev sahipliğini yaptığı ışıltılı yılbaşı kutlamasında Buse Terim ve stil önerileriyle beraberdik. 

Gider gitmez ilk işim tabii ki hemen Buse Terim'i bulup fotoğraf çektirmek olmuştu. Kendisini gerek blogu gerekse Instagram hesabından olsun hep yakından takip etmişimdir. Bu yüzden bu etkinlik sayesinde onunla tanışma fırsatına sahip olmak benim için inanılmaz güzel bir duyguydu. 


Buse Terim'in ailesi ve BT Ekip'te oradaydı. Bunun yanı sıra benim gibi onu görmeye gelenler, arkadaşları ve kalabalığı görüp merak edenlerle birlikte bu etkinliğe duyulan ilgide bir hayli fazlaydı. 



İkramların özenle hazırlandığı bu gecede bu güzel lezzetleri bize sunan garsonlar da temaya uygun olarak Noel Baba şeklinde karşımızdalardı. 



Organizasyon sırasında ikram edilen alkolsüz şarapların kadehleri böyle özenle taşlı hazırlanmıştı. 



Bunun yanı sıra her şey yılbaşı temasına uygun olarak hazırlanmakla birlikte, bütün ikramlar birbirinden özenle hazırlanmış ve hepsinin üzerine bir "B" harfi kondurulmuştu. Etkinliğin catering'i Kukileta'ya aitti. Muhteşem zevkli şeyler hazırlamışlardı. İşte bunlardan bir kaçı. 





Hepsi birbirinden leziz olan bu ikramlarla birlikte çok keyifli bir ortamda bir o kadar keyifli vakit geçirdik. 


Takipçilerini habersiz bırakmayan Buse Terim Instagrama yüklediği resim için kameralara poz verirken her zamanki güzelliğiyle...


Bu güzel etkinliğin sonunda kendimi ufak bir hediyeyle şımartarak Kanyon Swarovski mağazasından ayrılmadan önce Buse Terim'e veda edildi ve son bir resim daha çekildi. Bu güleryüzlü ünlü blogger'la tanışmamın beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsiniz. 


Moments to Give etkinliği kapsamında Swarovski bu gece alışveriş yapan müşterilerine yukarıda resmini gördüğünüz paketle makyaj çantası hediye etti. 

No comments:

Post a Comment