Saturday, August 29, 2015

What's in my Carry On Bag?


Herkese Merhaba,
Seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek her zaman güzeldir. Bu süreç için hazırlanırken yapılması gerekenlerin başında da çanta hazırlamak gelir. Yolculuğa çıkarken valizim haricinde yanımda da çok eşya taşıyanlardanım, bu yüzden genellikle sırt çantası tercih ederim. İhtiyacım olabilecek her şeyin yanımda olmasını isterim. Bugün de sizlerle bu çantaya neler sığdırabildiğimi paylaşacağım.

Hi Everyone,
Traveling, discovering new places is always nice. You need to prepare your bag for the beginning of the process. I carry a lot of stuff with me while I'm going somewhere, so generally I prefer the backpack. I want the things that I may need to be with me. I'll share what I can fit in this bag with you today.


Olmazsa Olmazlar - Essentials



Telefon - Cüzdan - Pasaport - Gerekli Evraklar - Islak ve kuru mendil

Cell phone - Wallet - Passport - Travel Documents - Wet and dry wipes

Elektronikler - Electronics



Laptop - Kamera - Polaroid Kamera - Şarj Aletleri - Taşınabilir Şarj Cihazı

Elektronik aletleri valizimin içine koyamadığımdan dolayı yanımda taşımam gerekiyor. Evet, belki biraz ağırlık artıyor ama tatile gidip anıları ölümsüzleştirmemek olmaz değil mi? Şarjımızın da ne zaman biteceği belli olmaz. Bu yüzden normalde de çoğu zaman yanımda taşıdığım gibi seyahatlerde de şarj depom hep benimle. 

Laptop - Camera - Polaroid Camera - Charger - Power Bank 

I can't put my electronics into my luggage, so I need to carry them with me. Yes, maybe a little weight is increasing, but you need to take photos while on vacation, don't you? And, you will never know when the batteries run out, so like most of the time the power bank is with me at whole time.


Dergi - Kitap - Kulaklık - Not defteri - Kalem - Sakız - Dudak balmı - El kremi - Parfüm - Toka

Uçaktayken bazen zaman geçmek bilmeyebiliyor. Bu yüzden dergi - kitap okumak, müzik dinlemek, bazı şeyleri not almak iyi bir fikir olabilir. Aynı zamanda uçaktayken ellerimiz ve dudaklarımız çabuk kuruyabiliyor, bu nedenle nemlendirmemiz gerekiyor. 100 ml'nin altındaki sıvılar taşınabilir olduğundan bu şeffaf çantanın içerisinde taşıyorum. Kulaklarımızın tıkanmaması için de sakız şart.

Magazine - Book - Headphone - Notebook - Pen - Chewing Gum - Lip Balm - Hand Cream - Perfume - Hair Clip 

Sometimes time pasts slow when you are in plane. That's why, reading magazine or book, taking notes, listening music could be good idea. At the same time, our hands and our lips can dry quickly on a plane, so we need to moisturize. Liquids under 100 ml can be in your bag, so I'm carrying them with this transparent bag. Gum also essential to avoid clogging our ears.

No comments:

Post a Comment