Saturday, February 08, 2014

Valentine's Day Guide



Evet, bazılarının sadece ticari amaçlı bulduğu, bazılarınınsa iple çektiği güne çok az kaldı. Fakat bununla birlikte "Ne hediye alsam?" heyecanı sarmaya başladı herkesi. Özellikle de hediye işini son güne bırakanlar için.
------------------------
Yes, someone found it commercial purposes only; others can look forward to the day was very little left. But however "What a gift I should take?" excitement began to heal everyone. Receiving gifts, especially the last day for quitters.


İlk olarak erkekler işe bir demet çiçek alarak başlayabilirler. Herkesin bildiği üzere çiçekten hoşlanmayacak kadın yoktur :)
--------------------
First start by taking a bunch of flowers can work as men. As everyone knows, there is no woman will not like flowers :)


Bununla birlikte kadınlar siz de bir gün öncesinden mutfağa girip sevgiliniz için böyle güzel lezzetler hazırlayabilirsiniz! Sonuçta erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşuna dememişler öyle değil mi?
--------------------------
However, the women go into the kitchen one day before you such a nice flavor can prepare for your lover! After all the way to man's heart is through his stomach because they have not in vain is not it?


Bunları yapacak zamanınız olmayabilir de. O zaman devreye Mia Atölye giriyor! Siz nasıl bir şey istediğinizi söylediğiniz anda onlar sizin için yukarıda da örneklerini görebileceğiniz Sevgililer Günü konseptli harikalar yaratabilirler. Detaylar için tık tık.
------------------------
You may not have time to do them, too. Then comes Mia Atölye! You say you want something how they are to you at the time you can see examples above, the concept of Valentine's Day can create wonders. For details, just click.


Lidyana.com sevgililer günü için bir çok kişiye kolaylık ve bolca hediye seçeneği sunuyor. Aynı zamanda fiyat aralıklarına göre de gruplandırması bütçenize göre hediyeleri kategorize ediyor. Bu siteye bir uğramanızda fayda var derim. (tık tık)
----------------------
Lidyana.com has many gift option offers convenience and plenty for my valentine's day. At the same time according to the price range of the grouping are categorized according to your budget gifts. I'd say it's worth to pay a visit to this site. (click)


Çiçek Sepeti de aynı kolaylıkları bize sunuyor. Çiçeğin dışında bir çok farklı ve kişiye özel yapılan hediyeler bulunan bu siteye de bir bakın. (tık tık)
----------------------
Çiçek Sepeti provides us with the same ease as well. Flower made ​​out of a very different and personalized gifts available at this site a look. (click)




Aşkın rengi kırmızıdır ve akşam yemeğinizde sofranızı kırmızılarla donatıp romantik bir hava yaratabilirsiniz.
----------------------
Color of love is red and you can decorate your table full of red and you can create an air of romance. 


Hatta belki sevgililer gününe erkenden de başlayabilirsiniz. Neden olmasın?
--------------------
Maybe you even start Valentine's Day early. Why not?


Birlikte "The Notebook" filmini izleyerek gününüzü sonlandırabilirsiniz. Birden fazla kez izlemiş olsanız bile tekrardan izlemenize kesinlikle değer!
---------------------
You can end your day by watching "The Notebook" film together. Even if you have watched more than once is definitely worth to watch again!


Umarım birlikte çok güzel ve özel bir gün geçirirsiniz!
-----------------
I hope you'll spend a special day together!

*********************
Sevgiyle ve takipte kalın...
*********************

1 comment:

  1. Merhaba Begümcüm:)
    Önerin için çok teşekkür ederiz, Mia Atölye kızları olarak seni çok öpüyoruz! ♥
    İyi haftalar:*

    ReplyDelete