Sunday, April 05, 2015

Face Cleansing


Bu yazıda sizinle cilt ve makyaj temizliğinde kullandığım uygun fiyatlı ürünler hakkında kısa yorumlarımı ve kullanım şekillerimi paylaşacağım. Daha sonra günlük olarak kulllandığım cilt temizliği ürünlerim hakkında bir yazı da blog da yerini alacak.


Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit : Arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştığım bu serinin yüz temizleme jeliyle nemlendiricisini kullanıyorum. Kokusu hoşuma gittiğinden dolayı tercihimi pembe greyfurttan yana kullanmıştım.


Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash: Yüz temizliği için kullandığım bu ürün, sonrasında cildinizde çok güzel bir koku bırakmasının yanı sıra ferahlık sağlıyor.


Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser: Yağsız nemlendirici olan bu ürün cildi nemlendirdikten sonra yağlı bir his bırakmadığından ve hoş kokusundan ötürü severek kullanıyorum. 


Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 arada: Kesinlikle en beğendiğim ürünlerde ilk sırada yer alan bu yüz temizleyiciyi genelde duş esnasında kullanıyorum. Cildinizde ferahlık sağlıyor, aynı zamanda da içeriğindeki beyaz kil cildi matlaştırıyor. Salatalık gibi bir kokusu var. Bitirdim hatta en kısa zamanda yenisini alacağım. 


Nivea Aqua Effect Arındırıcı Peeling: Önceden Nivea'nın pure effect stay clear peelingini kullanıyordum. Daha sonradan Gratis'ten burun temizleme bantı alırken bu ürünle promasyonda olduğunu gördüm ve bunu tercih ettim. Kullandıktan sonra memnun kaldım, fakat yüzeysel bir temizlik sağlıyor.


Nivea Pure Effect Stay Clear Arındırıcı Tonik: Peeling sonrası kullanmayı tercih ediyorum. Daha sonrasında nemlendirici kullaniyorum.


Cettua Silky and Clear Nose Strip: Siyah noktaları ve gözenekleri temizlemek için genelde 2 haftada bir kullanıyorum. Normalde Nivea'nınkini tercih ediyordum fakat kalmayınca bunu buldum ve bir şans verdim. Uygun fiyatlı olmasıyla birlikte etkili sonuç sağlıyor. 



Sebamed Cleansing Bar: Doğal ve bitkisel içeriklerden oluşan bu ürün cilt temizliğinin yanı sıra sivilcelerinde giderilmesine yardımcı oluyor. Normal sabun boyutlarında olan bu ürünün Almanya'da küçük boyunu bulunca almıştım. Burada da eczaneden almıştım fakat bir keresinde Gratis'te de rastlamıştım oradan da bulabilirsiniz.



Diadermine Hassas Göz Makyajı Temizleyicisi: Çok memnun kaldığımdan dolayı daha bitmeden Gratis'te indirimde bulunca hemen aldım. Galiba tek farkları birinin kontakt lens kullananlar için uygun olması. Lens kullandığımdan olayı ilk başta tercihim ondan yana olmuştu. Eyeliner ve mascarayı çıkarmakta zorluk çekerdim ve ne kadar temizlediğimi sanarsam sanayım sabah kalktığımda yine de siyahlıklar olurdu. Fakat bu ürün bu konudda cidden çok iyi.


Nivea Aqua Effect Makyaj Temizleme Mendilleri: Makyaj temizliğinde çoğu zaman kolaya kaçıp bu mendilleri kullanıyorum. Pure&Natural olanını da bulabildikçe tercihimi ondan yana kullanıyorum. Ciltteki makyajı çıkarmakta çok iyi ve tabii ki pratik bir ürün.

2 comments: